حداقل سفارش 5 تن

گروه غذایی علاالدین

روغن پالم چیست؟

روغن پالم چیست؟
آنچه در این مقاله میخوانید:

روغن پالم چیست و چه کاربردی دارد؟ روغن پالم نوعی روغن گیاهی خوراکی است و از میوه درختان نخل روغنی گرفته می شود. در سراسر جهان مصرف روغن پالم دار در حال افزایش است، با این وجود برخی از افراد معتقدند که پالم برای سلامت قلب مضر است. برخی دیگر نیز از خواص روغن پالم صحبت می کنند، در حالی که نگرانی های زیست محیطی برای تولید انبوه روغن وجود دارد.
روغن پالم در مقایسه با سایر روغن های گیاهی، هزینه تولید کم و کارایی بیشتر دارد و یکی از دلایل افزایش روز افزون آن در جهان، همین مسئله است. با توجه به تقاضای بیشتر، مزارع نخل روغنی در آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا در حال گسترش هستند و ممکن است این مسئله به قیمت نابودی جنگل های استوایی تمام شود.
از طرفی روغن پالم طبیعی کاربردهای بسیاری دارد و به دلیل ماندگاری بالا، در بو و ظاهر مواد غذایی تغییری ایجاد نمی کند. آفریقا و آسیا، بیشترین میزان تولید روغن پالم عمده و مصرف روغن پالم گیاهی را دارند و در تولید مواد غذایی از آن استفاده می کنند. در ادامه مقاله قصد داریم نگاهی دقیق به اثرات روغن پالم و کاربردهای آن انداخته و به طور کامل خواص و مضرات روغن را بیان کنیم. پس با ما همراه باشید.

روغن پالم از چه چیزی بدست می آید؟

در پاسخ به سوال روغن پالم از چیست باید گفت که در مناطق گرمسیری، درختان نخل روغنی وجود دارد که از آن ها پالم روغن گیاهی به دست می آید. کشورهای در حال توسعه از روغن پالم برای پخت و پز استفاده می کنند. همچنین در محصولات آرایشی و بهداشتی، شوینده ها و سوخت های زیستی نیز کاربرد دارد.
در گذشته از درختان نخل روغنی به عنوان درختان زینتی در آسیای جنوب شرقی استفاده می شد، اما اکنون کاربردهای این درختان فراوان است و اندونزی و مالزی در صدر تولید روغن پالم در جهان هستند. برای به دست آوردن روغن هسته میوه نخل، میوه ها فشرده می شوند و سپس روغن طبیعی به دست می آید. درختان نخل روغنی در بیشتر ماه های سال محصول دارند و درآمد جذاب و ثابتی برای کشورهای آفریقایی یا آسیایی محسوب می شوند. هر میوه خرمای پالم ۳۵ درصد روغن تولید می کند و با این احتساب از یک درخت نخل، می توان سالانه ۴۰ کیلوگرم روغن به دست آورد.

ظاهر روغن پالم چگونه است؟

رنگ روغن پالم، با توجه به عکس روغن پالم در حالت خام به رنگ نارنجی تیره می باشد. در صورتی که شکل تصفیه شده روغن، به رنگ زرد روشن بوده و هیچ گونه بویی ندارد. به همین خاطر می توان در تولید مواد غذایی مختلف و صنایع گوناگون از آن استفاده نمود.

برای اطلاع از قیمت دقیق و به روز روغن پالم باما تماس ۷۱۴۰۰۱۰۰-۰۲۱ بگیرید.

سفارش عمده مواد غذایی با شرکت صنایع غذایی آوا تجارت غدیر

برای استعلام قیمت سفاش های بالای ۵ تن با ما تماس بگیرید.

گروه غذایی علاالدین

عکس درخت روغن پالم

در کشورهای آسیای شرقی، فراوانی درخت نخل به نسبت سایر کشورها بیشتر است. میوه درخت نخل پالم قرمز رنگ بوده و روغنی که از گوشته آن گرفته می شود نیز قرمز رنگ است که برای تهیه انواع مواد خوراکی و کاکائو کاربرد دارد.
حال ببینیم که روغن هسته پالم چیست؟ روغنی که از هسته میوه پالم گرفته می شود، سفید رنگ است و برای تهیه مواد شوینده، انواع صابون ها و… کاربرد دارد.

روغن پالم اولئین چیست؟

به بخش مایع روغن پالم، پالم اولئین می گویند که در طی فرآیند فیلتراسیون و تبلور تحت دمای کنترل شده، به دست می آید. در پالم اولئین مقادیر اسید لینولئیک و اولئیک به نسبت پالم معمولی بیشتر بوده و منبع خوبی از آنتی اکسیدان و ویتامین E است.
روغن پالم اولئین (Palm oil) پایداری حرارتی بالایی دارد و می توان از آن برای پخت و پز استفاده نمود بدون آنکه روغن تجزیه شود. همچنین هیچگونه بو و طعمی ندارد و برای استفاده در صنایع غذایی انتخاب مناسبی است.

روغن پالم استئارین چیست؟

در اولین مرحله جداسازی روغن، فاز مایع از فاز جامد جدا می شود و به بخش جامد روغن، روغن پالم استئارین می گویند. پالم استئارین، مراحل تصفیه را رد می کند و شامل اسیدهای چرب اشباع از دو نوع دیگر می شود.

ترکیبات و ارزش غذایی روغن پالم

ترکیبات Palm oil شامل اسیدهای چرب اشباع، اسیدهای چرب غیر اشباع و اسیدهای تک غیر اشباع می شود. کالری یک قاشق غذاخوری روغن پالم، ۱۱۴ و چربی آن ۱۴ گرم است. مقادیر چربی اشباع شده ۷ گرم و چربی تک اشباع و غیر اشباع نیز ۵ گرم است.
مقدار ویتامین E روغن ۱۱ درصد بوده و حاوی آنتی اکسیدان ها نیز می باشد. از آنجایی که روغن پالم حاوی مقادیر زیادی از اسیدهای چرب اشباع شده است، مصرف زیاد آن باعث افزایش کلسترول بد و بیماری های قلبی و عروقی می شود.

دلایل استفاده از روغن پالم

روغن نخل پالم به دلیل کاهش هزینه های تولید، خاصیت نگهدارندگی و نقطه ی ذوب بالا مورد توجه تولیدکنندگان قرار گرفته است و هزینه های تولید را تا ۴ برابر کاهش می دهد. همچنین طعم و عطر خوبی داشته و برای ساخت مواد غذایی و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن پالم در چه مواد غذایی وجود دارد؟

کاربرد روغن پالم در صنایع غذایی فراوان است و تقریبا برای تولید همه چیز، مورد استفاده قرار می گیرد. روغن پالم در مواد غذایی مختلف مانند شکلات ها، روغن های سرخ کردنی، روغن پخت و پز، سوسیس و کالباس، کیک ها، مواد غذایی نیمه آماده و آماده و… استفاده می شود. سایر مواد غذایی که در آن ها روغن پالم وجود دارد عبارتند از:

  • کره بادام زمینی
  • غلات فرآوری شده
  • محصولات خمیری مانند کیک، شکلات، نان، بیسکویت
  • بستنی ها
  • نودل
  • سس مایونز
  • پنیر پیتزا، پنیر خامه ای
  • چیپس، پفک، پاپ کورن
  • نوشیدنی های انرژی زا و گازدار

کاربرد روغن پالم در محصولات لبنی

روغن پالم در لبنیات هنگام تولید محصولات لبنی مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال روغن پالم در پنیر پیتزا، پنیر خامه ای، کره های گیاهی و خامه قنادی وجود دارد. البته بر روی بسته بندی این محصولات ذکر می شود که ده درصد روغن حیوانی با روغن گیاهی جایگزین شده است.
روغن پالم در شیر پرچرب نیز برای مزه دار کردن و قوام دادن استفاده می شود و مصرف کنندگان باید بدانند که لبنیات پرچرب حاوی چربی شیر نیستند، بلکه دارای Palm oil هستند. اضافه کردن چربی گیاهی به محصولات لبنی باعث افزایش چربی های اشباع شده در بدن و افزایش کلسترول خون می شود، از همین رو وزارت بهداشت اجازه استفاده از پالم را در برخی از محصولات نمی دهد.

نحوه تشخیص روغن پالم در شیر

در برخی از کشورها مانند هند به دلیل آن که تقاضای شیر بسیار بوده و منبع تولید شیر خام کم است از روغن پالم در شیرها برای افزایش چرب استفاده می شود. تشخیص روغن های گیاهی (روغن پالم) در شیر کار دشواری است، چرا که اسیدهای چرب شیر مشابه پروفایل اسید چرب روغن پالم می باشد.
با این وجود تکنیک هایی برای تشخیص روغن پالم وجود دارد که با محدودیت همراه است. این محدودیت ها شامل هزینه بالا، زمان بر بودن روش ها و حضور افراد متخصص در این زمینه می شود.

فواید روغن پالم چیست؟

مصرف روغن پالم در صنعت، یکی از مزایای Palm oil است. از پالم و مشتقات آن برای تولید انواع رژلب ها، شامپوها، کرم ها، محصولات شستشوی بدن استفاده می شود. برای تولید انواع شمع ها و برخی از مواد شیمیایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
پالم گیاهی دارای مقادیر زیادی از ویتامین A بوده و برای افرادی که کمبود این ویتامین را دارند، مناسب است. همچنین مصرف روغن پالم باعث سلامت مغز نیز می شود، چرا که منبع عالی از توکوترینول بوده و سرعت زوال عقل و سکته مغزی را کاهش می دهد.

خواص روغن پالم برای پوست

روغن پالم یک منبع غنی از چربی است و پوست بدن را آبرسانی می کند. همچنین به دلیل داشتن آنتی اکسیدان از پیری زودرس جلوگیری کرده و التهاب پوست را برطرف می کند. به همین خاطر برای ساخت انواع صابون ها، پاک کننده ها و شامپوهای بدن از روغن پالم استفاده می شود.

خطرات روغن پالم چیست؟

Palm oil یکی از روغن های پر مصرف در جهان است و برای تولید انبوه آن جنگل های بارانی سوزانده می شوند. بنابراین از مضرات روغن پالم می توان به از بین رفتن زندگی بومی، حیوانات وحشی و محیط زیست اشاره کرد.
علاوه بر نابودی محیط زیست، از عوارض روغن پالم می توان، افزایش کلسترول، چاقی، اختلال کبد و بیماری قلبی را نام برد. روغن طبیعی پالم اسیدهای چرب اشباع شده بیشتری به نسبت سایر روغن ها دارد و مصرف زیاد آن، برای بدن ضرر دارد.

مشکلات زیست محیطی استفاده از روغن پالم

جنگل های جهان برای تبدیل شدن به مزارع کشت پالم سوزانده می شوند و زیستگاه گونه های در حال انقراض، در خطر است. همچنین با سوزاندن جنگل ها میلیون ها تن گاز گلخانه ای آزاد می شود، که تغییرات آب و هوایی را به وجود می آورد و باعث گرمایش جهانی خواهد شد.

تولید روغن پالم در ایران

کشورهای تولید کننده روغن نخل شامل اندونزی، مالزی، نیجریه، تایلند و کلمبیا می شود. نیمی از روغن های وارداتی به ایران، در صنایع غذایی و لبنی مورد استفاده قرار می گیرد، اما کشور ایران تولید کننده روغن پالم نمی باشد و تنها خرید روغن عمده در ایران صورت می گیرد.

چرا جهان به سمت روغن گیاهی جایگزین روغن پالم نمی رود؟

روغن Palm در مقایسه با سایر روغن های گیاهی، بیشترین میزان روغن را در هر هکتار زمین تولید می کند و در صورت استفاده از روغن جایگزین، باید زمین ها را تا ۱۰ برابر افزایش داد. افراد زیادی در جهان وجود دارند که برای امرار معاش خود به تولید روغن پالم می پردازند و تحریم روغن، زندگی آن ها را با مشکل جدی روبرو می کند.

جمع بندی درباره روغن پالم چیست

در این مقاله درباره روغن پالم چیست چه فواید و مضراتی دارد به طور کامل صحبت کردیم و متوجه شده اید که روغن گیاهی پالم، مصرف بالایی در جهان دارد. روغن پالم (Palm oil) از نوعی درخت نخل به دست می آید و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
هلدینگ علاءالدين Aladdin Group انواع روغن های گیاهی اعم از روغن پالم را به صورت عمده در اختیار مشتریان عزیز قرار می دهد. شما می توانید در صورت نیاز با شماره های موجود در سایت تماس گرفته ۷۱۴۰۰۱۰۰-۰۲۱ و روغن مورد نظر خود را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تهیه کنید.

سوالات متداول کاربران درباره روغن پالم چیست

از کجا بفهمیم روغن پالم دارد؟

برای تشخیص میزان پالم موجود در روغن های گیاهی، تنها کافیست مقداری از آن را در لیوان شیشه ای ریخته و در دمای ۱۰ درجه سانتی گراد یخچال گذاشت. پس از چند ساعت می توان لیوان را برداشته و بخش ته نشین شده روغن را مشاهده کرد، اگر کدر باشد یا کف داشته باشد، بیانگر روغن هیدروژنه پالم می باشد.

صنایع غذایی علاءالدین
صنایع غذایی علاءالدین

شرکت بازرگانی آوا تجارت غدیر | فعال حوزه واردات مواد غذایی | 30 سال تجربه

مطالعه مقالات مرتبط
فرق روغن با پالم و بدون پالم

فرق روغن با پالم و بدون پالم

فرق روغن با

فرق روغن نارگیل خوراکی و غیرخوراکی

فرق روغن نارگیل خوراکی و غیرخوراکی

فرق روغن نارگیل خوراکی و غیرخوراکی در طریقه فرآوری و تولید این روغن‌ها و ویژگی‌های ظاهر آن‌هاست. روغن نارگیل، یکی از روغن‌های پرمصرف است که هم استفاده خوراکی دارد و هم در محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می‌رود. روغن نارگیل خوراکی یا به صورت سرد یا با حرارت پردازش شده و بدون بو و […]

روغن سویا برای غذای اسب

روغن سویا برای غذای اسب

روغن سویا برای غذای اسب جهت افزایش کالری و حفظ تعادل امگا است. این منبع کالری برای افزایش وزن یا تأمین انرژی اسب‌های سوارکاری استفاده می‌شود. فراورده‌های سویا مواد مغذی مفیدی را به رژیم غذایی اسب اضافه می‌کنند. این روغن دارای نسبت بالایی از اسیدهای چرب امگا ۶ به امگا ۳ است. تقویت رژیم غذایی […]

خواص روغن کرچک

خواص روغن کرچک

خواص روغن کرچک بسیار است و در طب سنتی از این روغن برای درمان زخم‌ها، بیماری‌های روماتیسمی و بیماری‌های چشمی استفاده می‌شود. این روغن یک ملین محرک بوده و به عنوان مرطوب کننده طبیعی برای پوست استفاده می‌شود. علاوه بر فواید بسیار روغن کرچک برای بدن، از این روغن در گذشته برای سوخت لامپ‌ها استفاده […]

خواص روغن سیاه دانه

خواص روغن سیاه دانه

خواص روغن سیاه دانه بسیار است و این روغن کاربردهای دارویی و خوراکی دارد. حتی برای تهیه لوازم آرایشی و بهداشتی نیز به صورت عمده استفاده می‌شود. روغن گیاهی سیاه دانه مانند انواع روغن عمده دارای ترکیبات ویژه برای سلامتی بدن است. این روغن درد و التهاب بدن را کاهش می‌دهد و جایگزین مناسبی برای […]

فوت و فن آشپزی با روغن کمتر

فوت و فن آشپزی با روغن کمتر

  راه‌هایی برای

مزایای دانه سویا برای سلامتی کودکان

مزایای دانه سویا برای سلامتی کودکان

مزایای دانه سویا برای سلامتی کودکان و کمک به روند رشد آن‌ها، در تحقیقات مختلف ثابت شده است. دانه سویا، یک آجیل غنی از مواد مغذی است که با طعم‌های مختلف در بازار دیده می‌شود. توصیه پزشکان این است که این دانه‌ها برای سلامتی کودکان در برنامه غذایی آن‌ها گنجانده شوند. مصرف دانه سویا در […]

خواص روغن سویا در طب سنتی

خواص روغن سویا در طب سنتی

خواص روغن سویا در طب سنتی بسیار زیاد است. این روغن یکی از بهترین جایگزین‌ها برای روغن‌های جامد و مایع صنعتی است. گزینه‌ای بسیار خوب برای پخت و پز، که نه تنها مضرات روغن‌های نباتی را ندارد، بلکه با خواص بسیار خوبش، می‌تواند نقش مهمی در سلامتی افراد داشته باشد. در طب سنتی، توصیه به […]

خواص روغن سویا برای پوست

روغن سویا برای پوست چه خواصی دارد؟

روغن سویا در

فواید روغن پالم برای بدن

آیا روغن پالم برای بدن مفید است؟

روغن پالم یکی از انواع روغن‌های گیاهی خوراکی است که از میوه درخت شبیه به نخل به دست می‌آید. مصرف روغن عمده پالم در سراسر جهان رو به افزایش است، اما همچنان در مورد سودمندی این روغن تردید‌هایی وجود دارد. برخی از گزارش‌ها حاکی از سلامتی این روغن برای بدن بوده و برخی دیگر به […]

خواص روغن کلزا برای پوست و مو

خواص روغن کلزا برای پوست و مو

خواص روغن کلزا برای پوست و مو شامل رفع کدر پوست، افزایش و تقویت مو، کاهش ریزش مو، آبرسانی بهتر به پوست و مو، رفع خشکی و چین و چروک پوست و … که بسیار می تواند قابل لمس و خوب باشد. در ادامه این مقاله از علاءالدین به عنوان بزرگترین بازرگانی خرید و فروش […]

خواص روغن کلزا برای لاغری

خواص روغن کلزا برای لاغری

خواص روغن کلزا برای لاغری، چشم، پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی و سلامت قلب و عروق بسیار مفید است. استفاده از روغن کلزا با توجه به خواصی نظیر کم ترین میزان چربی اشباع باعث می شود تا استفاده از آن برای لاغری مفید باشد. در مقاله امروز قصد داریم تا به بررسی خواص روغن […]

پاک کردن لکه روغن از روی کابینت

پاک کردن لکه روغن از روی کابینت

پاک کردن لکه روغن از روی کابینت در بسیاری از موارد به راحتی با استفاده از مواد خانگی چون جوش شیرین و لیمو ، صابون و آب داغ و … امکان پذیر است. همچنین با استفاده از سرکه سفید و آب می‌توانید به راحتی چربی را از سطوح آشپزخانه و کابینت پاک کنید. هرچند این […]

تفاوت آفتابگردان با سویا

فرق روغن سویا و آفتابگردان

فرق روغن سویا و آفتابگردان به روش پخت و مقدار گرمادهی، جذب، مقدار مواد مغذی مانند پروتئین، قیمت محصول است.  مقایسه روغن آفتابگردان و روغن سویا روغن آفتابگردان و روغن سویا از انواع روغن خوراکی هستند که هر کدام از آن‌ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی بوده که هم برای خوراک و هم برای […]

ویدئوهای علاءالدین
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 5 =

استعلام قیمت

1- برنج عمده (پاکستانی و هندی)

2- حبوبات عمده (نخود، عدس و …)

3- روغن عمده (پالم و سویا)

👇با شماره شرکت تماس بگیرید.👇