حداقل سفارش 5 تن

گروه غذایی علاالدین

خواص روغن کرچک

خواص روغن کرچک
آنچه در این مقاله میخوانید:

خواص روغن کرچک بسیار است و در طب سنتی از این روغن برای درمان زخم‌ها، بیماری‌های روماتیسمی و بیماری‌های چشمی استفاده می‌شود. این روغن یک ملین محرک بوده و به عنوان مرطوب کننده طبیعی برای پوست استفاده می‌شود.

علاوه بر فواید بسیار روغن کرچک برای بدن، از این روغن در گذشته برای سوخت لامپ‌ها استفاده می‌شد. روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه‌های گیاه کرچک در آفریقا، هند و آمریکای جنوبی به دست می‌آید. این روغن معمولا مصرف خوراکی ندارد و مانند انواع روغن عمده موجود در بازار، با اعمال حرارت تولید می‌شود.

هر دانه از کرچک حاوی ۵۰ درصد روغن است که با پرس مکانیکی و استخراج با حلال به دست می‌آید. روغن کرچک برای پانسمان زخم نیز استفاده می‌شود و در زمینه پزشکی کاربردهای فراوانی دارد. به همین خاطر برای آشنایی بیشتر با خواص روغن کرچک تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

 

خواص  حاوی اسیدهای چرب مفید، حاوی نرم کننده و مرطوب کننده، ضد باکتریایی، ضد عفونت
فواید  درمان آفتاب سوختگی، رفع چین و چروک صورت، درمان یبوست، رشد و تقویت مژه، ابرو و مو
عوارض  زنان باردار، افراد دارای آلرژی، بیماری‌های خاص
نحوه مصرف  چند قطره از آن را روی محل مورد نظر ریخته و ماساژ دهید.

خواص روغن کرچک برای پوست

خواص روغن کرچک برای پوست
روغن کرچک برای درمان جوش، منافذ باز پوست و آکنه مناسب است.

روغن کرچک حاوی مقادیر زیادی از اسیدهای چرب مفید برای حفظ لطافت پوست است. این روغن، چین و چروک‌های پوست صورت را از بین می‌برد و به پوست طراوت می‌بخشد. همچنین برای روشن کردن پوست صورت و از بین بردن لکه‌های آن کاربرد دارد.

این روغن عفونت‌های پوستی را ازبین برده و برای درمان جوش و پسوریازیس مناسب است. افرادی که در معرض مستقیم آفتاب هستند و آفتاب سوخته می‌شوند. می‌توانند روغن کرچک را به پوست خود زده و آفتاب سوختگی را به راحتی درمان کنند.

روغن گیاهی کرچک عوارض خاصی ندارد و حتی برای پوست‌های حساس نیز استفاده می‌شود. برای درمان منافذ باز پوست و پوست‌های مستعد آکنه نیز کاربرد دارد.

طرز استفاده از روغن کرچک برای صورت

طرز استفاده از روغن کرچک برای صورت
چند قطره از روغن کرچک را روی صورت ریخته و به صورت دایره‌ای ماساژ دهید.

چند قطره از روغن کرچک را بر روی صورت ریخته و پوست را به صورت دایره‌ای ماساژ دهید. سپس اجازه دهید تا روغن خشک شده و یک شب کامل بر روی پوست بماند. پس از آن پوست صورت را با آب سرد و صابون مخصوص بشویید.

حتی می‌توانید این روغن را با انواع روغن‌های گیاهی دیگر مانند روغن کنجد مخلوط کرده و بر روی پوست قرار دهید. برای داشتن نتیجه‌ی بهتر، یک قاشق روغن کرچک را با یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط نموده و به صورت بزنید. پس از ۱۵ دقیقه، صورت خود را با آب سرد بشویید.

برای درمان پف زیر چشم نیز می‌توانید چند قطره از روغن نارگیل و کرچک را با هم ترکیب نموده و به زیر چشم بزنید. این ترکیب برای درمان آفتاب سوختگی نیز موثر است و نواحی تیره پوست را روشن می‌کند.

سفارش عمده مواد غذایی با شرکت صنایع غذایی آوا تجارت غدیر

برای استعلام قیمت سفاش های بالای ۵ تن با ما تماس بگیرید.

گروه غذایی علاالدین

خواص روغن کرچک برای یبوست

روغن کرچک یک ملین قوی برای سلامت روده‌ها است و از بروز یبوست جلوگیری می‌کند. تنها کافیست یک چهارم قاشق چای‌خوری از روغن را درون آب یا آبمیوه ریخته و بنوشید. با این روش به راحتی از شر یبوست راحت خواهید شد.

این روغن به دلیل تسهیل حرکات روده کوچک و بزرگ، از بروز بواسیر، شقاق و انواع عفونت‌های گوارشی جلوگیری می‌کند. حتی برای درمان بواسیر و شقاق نیز موثر است.

برای درمان زخم شقاق و بواسیر مانند پماد گیاهی، روغن را روی محل زخم قرار داده و ماساژ دهید. این کار از خشکی ناحیه مقعد و عمل دفع دردناک جلوگیری کرده و به تسکین درد کمک می‌کند.

خواص روغن کرچک برای مو و ابرو

خواص روغن کرچک برای مو و ابرو
روغن کرچک برای رشد مو، ابرو و مژه مناسب است.

روغن کرچک باعث تقویت ریشه مو می‌شود و مشکلات قارچی پوست سر را برطرف می‌کند. همچنین از ریزش غیر طبیعی مو و ابرو جلوگیری کرده و موهای سر و ابرو را تقویت می‌کند.

این روغن نرمی و لطافت را به موها باز می‌گرداند و باعث درخشندگی موها می‌شود. مصرف روغن کرچک برای مو و ابرو، بی ضرر بوده و بسیار آرامش بخش است. این روغن برای شوره سر و رشد طبیعی مژه‌ها نیز مناسب است. اگر می‌خواهید مژه، ابروها و موهایی پرپشت داشته باشید، می‌توانید از این روغن استفاده کنید.

البته بهتر است انواع روغن گیاهی را از عمده فروشی‌های معتبر خریداری کنید تا اصالت داشته باشند. گروه غذایی علاءالدین ارائه دهنده انواع روغن به صورت عمده با کیفیت بالا است. برای سفارش انواع روغن عمده می‌توانید با شماره تلفن ۷۱۴۰۰۱۰۰-۰۲۱ تماس بگیرید.

روغن کرچک برای چه کسانی مضر است؟

پیش از این درباره خواص روغن کرچک مطالب مورد نیاز را بیان کردیم، اما این روغن برای برخی از افراد عوارض دارد و نباید مصرف شود. این افراد عبارتند از:

  • زنان باردار: زنان باردار بایستی برای مصرف روغن کرچک از پزشک متخصص خود مشورت بگیرند. همچنین بایستی در تمام مراحل بارداری این روغن را با احتیاط مصرف کنند.
  • افراد دارای آلرژی: برخی از افراد دارای پوست حساسی هستند و نمی‌توانند از روغن‌های گیاهی برای ماساژ پوست استفاده کنند. زیرا آلرژی دارند و پوست آن‌ها واکنش نشان می‌دهد. به همین خاطر قبل از استفاده از روغن، مقداری از آن را روی پوست امتحان کرده و در صورت عدم آلرژی استفاده کنید.
  • بیماری‌های خاص: افرادی که بیماری‌های خاص مانند التهاب روده، انسداد دستگاه گوارش و… دارند، نباید از این روغن استفاده کند. زیرا مصرف آن برای این افراد عوارض جدی دارد.

جمع بندی برای روغن کرچک

روغن کرچک یکی از انواع روغن‌های گیاهی مفید برای درمان انواع بیماری‌ها است. این روغن بیماری‌های پوستی و یبوست را درمان می‌کند و برای پوست و مو مفید است. محصولات آرایشی و مراقبتی پوست که در بازار عرضه می‌شوند، عمدتا در ترکیبات خود این روغن را دارند.

داروها، روان کننده‌های صنعتی و سوخت بیودیزل حاوی روغن کرچک هستند. شما عزیزان می‌توانید انواع روغن را به صورت عمده از گروه غذایی علاءالدین خریداری کنید. زیرا این مرکز عمده فروشی، با حذف واسطه‌ها دارای مناسب‌ترین قیمت است.

تنها کافیست به سایت مراجعه نموده و محصول مورد نیاز خود را سفارش دهید. حتی می‌توانید با کارشناسان واحد فروش نیز تماس گرفته و سفارش خود را ثبت نمایید.

صنایع غذایی علاءالدین
صنایع غذایی علاءالدین

شرکت بازرگانی آوا تجارت غدیر | فعال حوزه واردات مواد غذایی | 30 سال تجربه

مطالعه مقالات مرتبط
فرق روغن با پالم و بدون پالم

فرق روغن با پالم و بدون پالم

فرق روغن با

فرق روغن نارگیل خوراکی و غیرخوراکی

فرق روغن نارگیل خوراکی و غیرخوراکی

فرق روغن نارگیل خوراکی و غیرخوراکی در طریقه فرآوری و تولید این روغن‌ها و ویژگی‌های ظاهر آن‌هاست. روغن نارگیل، یکی از روغن‌های پرمصرف است که هم استفاده خوراکی دارد و هم در محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می‌رود. روغن نارگیل خوراکی یا به صورت سرد یا با حرارت پردازش شده و بدون بو و […]

روغن سویا برای غذای اسب

روغن سویا برای غذای اسب

روغن سویا برای غذای اسب جهت افزایش کالری و حفظ تعادل امگا است. این منبع کالری برای افزایش وزن یا تأمین انرژی اسب‌های سوارکاری استفاده می‌شود. فراورده‌های سویا مواد مغذی مفیدی را به رژیم غذایی اسب اضافه می‌کنند. این روغن دارای نسبت بالایی از اسیدهای چرب امگا ۶ به امگا ۳ است. تقویت رژیم غذایی […]

خواص روغن سیاه دانه

خواص روغن سیاه دانه

خواص روغن سیاه دانه بسیار است و این روغن کاربردهای دارویی و خوراکی دارد. حتی برای تهیه لوازم آرایشی و بهداشتی نیز به صورت عمده استفاده می‌شود. روغن گیاهی سیاه دانه مانند انواع روغن عمده دارای ترکیبات ویژه برای سلامتی بدن است. این روغن درد و التهاب بدن را کاهش می‌دهد و جایگزین مناسبی برای […]

فوت و فن آشپزی با روغن کمتر

فوت و فن آشپزی با روغن کمتر

  راه‌هایی برای

مزایای دانه سویا برای سلامتی کودکان

مزایای دانه سویا برای سلامتی کودکان

مزایای دانه سویا برای سلامتی کودکان و کمک به روند رشد آن‌ها، در تحقیقات مختلف ثابت شده است. دانه سویا، یک آجیل غنی از مواد مغذی است که با طعم‌های مختلف در بازار دیده می‌شود. توصیه پزشکان این است که این دانه‌ها برای سلامتی کودکان در برنامه غذایی آن‌ها گنجانده شوند. مصرف دانه سویا در […]

خواص روغن سویا در طب سنتی

خواص روغن سویا در طب سنتی

خواص روغن سویا در طب سنتی بسیار زیاد است. این روغن یکی از بهترین جایگزین‌ها برای روغن‌های جامد و مایع صنعتی است. گزینه‌ای بسیار خوب برای پخت و پز، که نه تنها مضرات روغن‌های نباتی را ندارد، بلکه با خواص بسیار خوبش، می‌تواند نقش مهمی در سلامتی افراد داشته باشد. در طب سنتی، توصیه به […]

خواص روغن سویا برای پوست

روغن سویا برای پوست چه خواصی دارد؟

روغن سویا در

فواید روغن پالم برای بدن

آیا روغن پالم برای بدن مفید است؟

روغن پالم یکی از انواع روغن‌های گیاهی خوراکی است که از میوه درخت شبیه به نخل به دست می‌آید. مصرف روغن عمده پالم در سراسر جهان رو به افزایش است، اما همچنان در مورد سودمندی این روغن تردید‌هایی وجود دارد. برخی از گزارش‌ها حاکی از سلامتی این روغن برای بدن بوده و برخی دیگر به […]

خواص روغن کلزا برای پوست و مو

خواص روغن کلزا برای پوست و مو

خواص روغن کلزا برای پوست و مو شامل رفع کدر پوست، افزایش و تقویت مو، کاهش ریزش مو، آبرسانی بهتر به پوست و مو، رفع خشکی و چین و چروک پوست و … که بسیار می تواند قابل لمس و خوب باشد. در ادامه این مقاله از علاءالدین به عنوان بزرگترین بازرگانی خرید و فروش […]

خواص روغن کلزا برای لاغری

خواص روغن کلزا برای لاغری

خواص روغن کلزا برای لاغری، چشم، پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی و سلامت قلب و عروق بسیار مفید است. استفاده از روغن کلزا با توجه به خواصی نظیر کم ترین میزان چربی اشباع باعث می شود تا استفاده از آن برای لاغری مفید باشد. در مقاله امروز قصد داریم تا به بررسی خواص روغن […]

پاک کردن لکه روغن از روی کابینت

پاک کردن لکه روغن از روی کابینت

پاک کردن لکه روغن از روی کابینت در بسیاری از موارد به راحتی با استفاده از مواد خانگی چون جوش شیرین و لیمو ، صابون و آب داغ و … امکان پذیر است. همچنین با استفاده از سرکه سفید و آب می‌توانید به راحتی چربی را از سطوح آشپزخانه و کابینت پاک کنید. هرچند این […]

تفاوت آفتابگردان با سویا

فرق روغن سویا و آفتابگردان

فرق روغن سویا و آفتابگردان به روش پخت و مقدار گرمادهی، جذب، مقدار مواد مغذی مانند پروتئین، قیمت محصول است.  مقایسه روغن آفتابگردان و روغن سویا روغن آفتابگردان و روغن سویا از انواع روغن خوراکی هستند که هر کدام از آن‌ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی بوده که هم برای خوراک و هم برای […]

روغن مخلوط

روغن مخلوط چیست؟

روغن مخلوط، همان‌گونه که از اسمش پیداست از ترکیب چندین روغن‌ تولید شده است. چنان‌چه این روغن‌ها، گیاهی و با کیفیت بالا باشند، برای سلامتی بسیار مفیدند. از روغن مخلوط جهت پخت و پز، سالاد درست کردن، و همچنین انواع دسر استفاده می‌شود. همچنین روغن مخلوط جهت سرخ کردن‌ ماهی و مرغ و … هم […]

ویدئوهای علاءالدین
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =

استعلام قیمت

1- برنج عمده (پاکستانی و هندی)

2- حبوبات عمده (نخود، عدس و …)

3- روغن عمده (پالم و سویا)

👇با شماره شرکت تماس بگیرید.👇