حداقل سفارش 5 تن

گروه غذایی علاالدین

روغن سویا چیست؟

روغن سویا چیست؟
آنچه در این مقاله میخوانید:

روغن سویا روغنی گیاهی با رنگ نارنجی یا قهوه ای است که کاربرد خوراکی دارد. همانطور که از عکس روغن سویا مشخص است، روغن گیاهی سویا از دانه های سویا استخراج شده و یکی از پرکاربردترین روغن ها در آشپزی محسوب می‌شود.
علاوه بر مصارف خوراکی، از روغن سویای فرآوری شده در صنایع دیگر برای رنگ روغن، جوهر چاپ و… استفاده می‌شود. سویا، یک گیاه استوایی است و در دسته حبوبات قرار می‌گیرد. این گیاه فاقد کلسترول بوده و میزان اسیدهای چرب اشباع آن پایین می‌باشد.
دانه ی سویا، اولین بار در چین کشت شده و برای مصارف خوراکی مورد استفاده قرار گرفته است. امروزه چین، برزیل، آرژانتین، آمریکا و هند بزرگترین تولید کننده های روغن سویا عمده در جهان هستند شما می توانید برای خرید عمده روغن سویا با بازرگانی علاءالدين ۰۲۱-۷۱۴۰۰۱۰۰ تماس بگیرید. در ادامه مطلب به توضیح کامل این دانه ی ارزشمند پرداخته و مزایای آن را بیان می کنیم، پس همراه ما باشید.

سویا چیست؟

سویا دانه ای سبز رنگ بوده که از درخت چیده می‌شود و برای مصارف خوراکی و گرفتن روغن، مورد استفاده قرار می‌گیرد. دانه ی سویا، دارای ۸ اسید آمینه ضروری برای بدن است. همچنین منبع خوبی از روی، کلسیم آهن و فیبر می‌باشد.
لوبیای سویا، منبع غنی از پروتئین بوده و جایگزین خوبی برای پروتئین حیوانی است. گیاهخواران می‌توانند از سویا در رژیم غذایی خود به جای گوشت، استفاده کنند.

روغن خام سویا چیست؟

روغن خام سویا از دانه های گیاه سویا به دست می‌آید. پس از روغن پالم، روغن سویا بیشترین میزان تولید در دنیا را دارد. ترکیب اسیدهای چرب روغن سویا خام، لینولئیک اسید، اولئیک اسید، پالمیتیک اسید، لینولینک اسید و استئاریک اسید می‌باشد.
الیته روغن خام سویا، ترکیبات دیگری مانند توکوفرول و فسفولیپید هم دارد که در مرحله تصفیه جدا می‌شوند. روغن خام سویا حاوی فسفاتید بوده و روغنی نیمه خشک محسوب می‌شود.

سفارش عمده مواد غذایی با شرکت صنایع غذایی آوا تجارت غدیر

برای استعلام قیمت سفاش های بالای ۵ تن با ما تماس بگیرید.

گروه غذایی علاالدین

روغن سویا تراریخته چیست؟

روغن تراریخته یا GMO به روغنی می‌گویند که ژن گیاه آن در آزمایشگاه دستکاری شده باشد. در این فرآیند معمولا ژن خاصی به گیاه اضافه شده یا از آن کم می‌شود.
به عنوان مثال یک نوع باکتری در کشت گیاهان موجود است که در برابر حشرات از خود مقاومت نشان می‌دهد. بنابراین می توان ژن آن را به گیاه سویا انتقال داده و آن را در برابر آفت ها و خشکسالی مقاوم کرد.
گیاهانی که به اصطلاح ژن آن‌ها دستکاری می‌شود، لقب تراریخته یا gmo می‌گیرند. محصولات تراریخته قیمت مناسبی دارند و حاوی مواد مغذی هستند. همچنین رشد سریع‌تری داشته و در برابر کم آبی مقاوم می‌باشند.

کاربرد روغن سویا چیست؟

روغن سویا کاربردهای فراوانی دارد و در رژیم غذایی آمریکایی‌ها بسیار موثر است. از جمله کاربردهای روغن سویا می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • پخت و پز
  • تولید مارگارین
  • مواد پتروشیمی
  • لوازم آرایشی و بهداشتی
  • داروسازی
  • باکتری کش‌ها
  • تولید سوخت
  • صنایع صابون سازی
  • تولید عطر

طریقه مصرف روغن سویا به چه صورت است؟

روغن سویا مصارف گوناگونی دارد و در بیشتر غذاهای فرآوری شده، مورد استفاده قرار می‌گیرد. از روغن خوراکی سویا می‌توان برای انواع پخت و پز و درست کردن سالاد و سس سالاد استفاده نمود.
با خرید عمده روغن می‌توان از آن در صنعت، برای ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی، انواع سمومات دفع آفت، رنگ، پلاستیک استفاده نمود. این روغن برای مرطوب نگه داشتن پوست و مو و حتی ماساژ دادن نیز مناسب است.

روغن سويا براي سرخ كردن

روغن سویا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع، به نسبت روغن آفتابگردان مقاومت کمتری دارد. به همین خاطر برای سرخ کردن عمیق، بهتر است از سایر روغن‌ها استفاده شود.
به علت تماس روغن با رطوبت و اکسیژن در دمای بالا، واکنش های سیکلیزاسیون، ایزومریزاسیون و هیدرولیز رخ می‌دهد. حاصل این واکنش‌ها ماده ای شیمیایی بوده که برای سلامتی مضر است.

چگالی روغن سویا

دانه های سویا برای روغن کشی، با حلال هگزان مخلوط می‌شوند تا دانه های سویا از روغن جدا شوند. پس از آن میسلا تولید شده، از دستگاه تقطیر عبور کرده و تبدیل به روغن خام می‌شود.
چگالی نسبی روغن سویا ۰.۹۱۹ – ۰.۹۲۵ بوده و نقطه اشتعال آن حداقل ۱۲۱ است. روغن تصفیه شده سویا، رنگی شفاف و روان دارد و عاری از هر گونه بو و مزه نامطبوع است.

تولیدکنندگان روغن سویا در جهان

از جمله تولیدکنندگان روغن سویا در دنیا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چین
  • هند
  • آمریکا
  • آرژانتین
  • برزیل
  • اروگوئه
  • پاراگوئه
  • روسیه
  • کانادا

تصفیه روغن سویا

تصفیه روغن، شامل فرآیندی است که در آن ناخالصی‌های روغن حذف می‌شود. ناخالصی‌ها، باعث بد رنگ شدن روغن، کف کردن، تولید رسوب و کاهش پایداری روغن خواهد شد، از همین رو، بایستی عمل تصفیه سازی انجام شود.
تصفیه روغن خوراکی سویا، شامل صمغ گیری، خنثی سازی، بی رنگ کردن و بی بو کردن روغن می‌شود. در این مراحل اسیدهای چرب آزاد، رنگدانه ها، مواد معطر و… حذف خواهند شد.

هیدروژناسیون روغن سویا

هیدروژناسیون، به عمل افزودن هیدروژن در محل باندهای دوگانه گفته شده که باعث پایداری روغن می‌شود. با هیدروژناسیون روغن سویا، می‌توان ویژگی های شیمیایی و فیزیکی روغن را تغییر داده و روغن مایع را به نیمه جامد تبدیل کرد.
روغن هیدروژنه چربی جامد زیادی دارد و برای درست کردن غذاهایی مانند مارگارین مورد استفاده قرار می‌گیرد. در نانوایی‌ها و قنادی‌ها نیز از این محصول استفاده می شود، چرا که هیدروژنه کردن روغن‌ها مقاومت آن‌ها را در برابر اکسیداسیون بیشتر کرده و جذب روغن سویا را بالا می‌برد.

روغن سویا را از کجا تهیه کنیم؟

حال که با مفهوم روغن سویا چیست و چه کاربردهایی دارد، آشنا شدیم. نوبت به خرید روغن عمده از صنایع غذایی معتبر می‌رسد. صنایع غذایی معتبر، روغن اصل و خالص را در اختیار شما قرار می‌دهند و شما می‌توانید با خیال راحت، میزان روغن مورد نیاز را خریداری کنید.
هلدینگ علاءالدین یکی از مراکز فروش روغن عمده با کیفیت بالا و قیمت مناسب است. شما میتوانید از طریق شماره‌های موجود در سایت ۷۱۴۰۰۱۰۰-۰۲۱ ، با ما در ارتباط بوده و خرید عمده مواد غذایی خود را انجام دهید.

جمع بندی برای روغن سویا چیست

دانه ی سویا، مصارف مختلفی در صنعت‌های گوناگون دارد و می‌تواند برای تهیه انواع کرم‌های گیاهی و صابون‌ها، پرورش طیور و… مورد استفاده قرار گیرد. برای مصارف روزانه نیز می‌توان از روغن سویا، جهت پخت و پز و تهیه سالاد استفاده نمود.
سویا، دارای مواد مغذی مفید و لازم برای بدن بوده و مصرف به اندازه آن، فواید بسیاری دارد. در فرایند تصفیه سازی، بوی نامطبوع و رنگ کدر روغن از بین رفته و روغن شفاف‌تری به دست می‌آید. شما می‌توانید از این روغن سالم استفاده نموده و سلامت بدن و پوست خود را تضمین کنید.

صنایع غذایی علاءالدین
صنایع غذایی علاءالدین

شرکت بازرگانی آوا تجارت غدیر | فعال حوزه واردات مواد غذایی | 30 سال تجربه

مطالعه مقالات مرتبط
خواص روغن کرچک

خواص روغن کرچک

خواص روغن کرچک بسیار است و در طب سنتی از این روغن برای درمان زخم‌ها، بیماری‌های روماتیسمی و بیماری‌های چشمی استفاده می‌شود. این روغن یک ملین محرک بوده و به عنوان مرطوب کننده طبیعی برای پوست استفاده می‌شود. علاوه بر فواید بسیار روغن کرچک برای بدن، از این روغن در گذشته برای سوخت لامپ‌ها استفاده […]

روغن پالم چیست؟

روغن پالم چیست؟

روغن پالم چیست و چه کاربردی دارد؟ روغن پالم نوعی روغن گیاهی خوراکی است و از میوه درختان نخل روغنی گرفته می شود. در سراسر جهان مصرف روغن پالم دار در حال افزایش است، با این وجود برخی از افراد معتقدند که پالم برای سلامت قلب مضر است. برخی دیگر نیز از خواص روغن پالم […]

بهترین روغن سرخ کردنی

بهترین روغن سرخ کردنی

روغن سرخ کردنی یکی از اعضای جدا‌نشدنی از هر غذایی به ویژه فست فود هاست، ما از روغن‌‌ها، برای تفت‌دادن، پخت و پز و سرخ کردن استفاده می کنیم. تهیه بهترین روغن سرخ کردنی برای طبخ غذا یکی از دغدغه های اصلی خانوار است، روغن سرخ کردنی خوب باید ویژگی هایی نظیر پایداری به هنگام […]

روغن کنجد

انواع روغن کنجد- خواص روغن کنجد

کنجد از قدیمی‌ترین گیاهان زراعی و روغنی در دنیا است. این گیاه گلدار، گل‌هایی به رنگ سفید و قرمز دارد. قدمت استفاده از دانه و روغن کنجد به ۵ هزار سال پیش می‌رسد. در ایران استان‌هایی مانند خوزستان، خراسان، فارس و کرمان تولیدکننده کنجد هستند. روغن کنجد علاوه بر مصرف خوراکی، خواص درمانی چشمگیری از […]

فرق روغن با پالم و بدون پالم

فرق روغن با پالم و بدون پالم

فرق روغن با

فرق روغن نارگیل خوراکی و غیرخوراکی

فرق روغن نارگیل خوراکی و غیرخوراکی

فرق روغن نارگیل خوراکی و غیرخوراکی در طریقه فرآوری و تولید این روغن‌ها و ویژگی‌های ظاهر آن‌هاست. روغن نارگیل، یکی از روغن‌های پرمصرف است که هم استفاده خوراکی دارد و هم در محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می‌رود. روغن نارگیل خوراکی یا به صورت سرد یا با حرارت پردازش شده و بدون بو و […]

روغن سویا برای غذای اسب

روغن سویا برای غذای اسب

روغن سویا برای غذای اسب جهت افزایش کالری و حفظ تعادل امگا است. این منبع کالری برای افزایش وزن یا تأمین انرژی اسب‌های سوارکاری استفاده می‌شود. فراورده‌های سویا مواد مغذی مفیدی را به رژیم غذایی اسب اضافه می‌کنند. این روغن دارای نسبت بالایی از اسیدهای چرب امگا ۶ به امگا ۳ است. تقویت رژیم غذایی […]

خواص روغن سیاه دانه

خواص روغن سیاه دانه

خواص روغن سیاه دانه بسیار است و این روغن کاربردهای دارویی و خوراکی دارد. حتی برای تهیه لوازم آرایشی و بهداشتی نیز به صورت عمده استفاده می‌شود. روغن گیاهی سیاه دانه مانند انواع روغن عمده دارای ترکیبات ویژه برای سلامتی بدن است. این روغن درد و التهاب بدن را کاهش می‌دهد و جایگزین مناسبی برای […]

فوت و فن آشپزی با روغن کمتر

فوت و فن آشپزی با روغن کمتر

  راه‌هایی برای

مزایای دانه سویا برای سلامتی کودکان

مزایای دانه سویا برای سلامتی کودکان

مزایای دانه سویا برای سلامتی کودکان و کمک به روند رشد آن‌ها، در تحقیقات مختلف ثابت شده است. دانه سویا، یک آجیل غنی از مواد مغذی است که با طعم‌های مختلف در بازار دیده می‌شود. توصیه پزشکان این است که این دانه‌ها برای سلامتی کودکان در برنامه غذایی آن‌ها گنجانده شوند. مصرف دانه سویا در […]

خواص روغن سویا در طب سنتی

خواص روغن سویا در طب سنتی

خواص روغن سویا در طب سنتی بسیار زیاد است. این روغن یکی از بهترین جایگزین‌ها برای روغن‌های جامد و مایع صنعتی است. گزینه‌ای بسیار خوب برای پخت و پز، که نه تنها مضرات روغن‌های نباتی را ندارد، بلکه با خواص بسیار خوبش، می‌تواند نقش مهمی در سلامتی افراد داشته باشد. در طب سنتی، توصیه به […]

خواص روغن سویا برای پوست

روغن سویا برای پوست چه خواصی دارد؟

روغن سویا در

فواید روغن پالم برای بدن

آیا روغن پالم برای بدن مفید است؟

روغن پالم یکی از انواع روغن‌های گیاهی خوراکی است که از میوه درخت شبیه به نخل به دست می‌آید. مصرف روغن عمده پالم در سراسر جهان رو به افزایش است، اما همچنان در مورد سودمندی این روغن تردید‌هایی وجود دارد. برخی از گزارش‌ها حاکی از سلامتی این روغن برای بدن بوده و برخی دیگر به […]

خواص روغن کلزا برای پوست و مو

خواص روغن کلزا برای پوست و مو

خواص روغن کلزا برای پوست و مو شامل رفع کدر پوست، افزایش و تقویت مو، کاهش ریزش مو، آبرسانی بهتر به پوست و مو، رفع خشکی و چین و چروک پوست و … که بسیار می تواند قابل لمس و خوب باشد. در ادامه این مقاله از علاءالدین به عنوان بزرگترین بازرگانی خرید و فروش […]

ویدئوهای علاءالدین
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =

استعلام قیمت

1- برنج عمده (پاکستانی و هندی)

2- حبوبات عمده (نخود، عدس و …)

3- روغن عمده (پالم و سویا)

👇با شماره شرکت تماس بگیرید.👇